nikafit.sk – logo
MALÝMI KROKMI K VEĽKÉMU SNU

Informácie o spracovaní osobných údajov (GDPR)

Nikola Kotláriková, K. Šmidkeho 2608/5, nikafit.sk@nikafit.sk, ako prevádzkovateľ osobných údajov, v súlade s Nariadením EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. 04. 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES („Nariadenie“) a zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, týmto informuje dotknutú osobu, že jej osobné údaje („OÚ“) budú spracované prevádzkovateľom za účelom:

  1. prieskum trhu podnikateľského zámeru prevádzkovateľa – právny základ spracovania OÚ je súhlas (čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia), poskytnutie OÚ na tento účel a právny základ spracúvania je dobrovoľný, na základe vopred udeleného súhlasu zo strany dotknutej osoby.

Následkom neudelenia súhlasu a neposkytnutia OÚ je nemožnosť zúčastniť sa prieskumu trhu podnikateľského zámeru prevádzkovateľa a nemožnosť zaslať predbežnú/riadnu objednávku na služby/tovar prevádzkovateľa. OÚ nebudú poskytnuté žiadnym príjemcom, ani tretím stranám.

Dotknutá osoba má právo voči prevádzkovateľovi:

  • na prístup k OÚ,
  • na opravu alebo vymazanie, alebo obmedzenie spracúvania OÚ,
  • namietať proti spracúvaniu OÚ,
  • na prenosnosť OÚ,
  • kedykoľvek udelený súhlas odvolať bez toho, aby to malo vplyv na zákonnosť spracúvania založenom na súhlase udelenom pred jeho odvolaním, a to informovaním prevádzkovateľa ktorýmkoľvek spôsobom z nižšie uvedených:
    • Adresa pre poštový styk: K. Šmidkeho 2608/5
    • Telefónne číslo/SMS: 0904 598 469
    • E-mail: nikafit.sk@nikafit.sk
  • podať sťažnosť dozornému orgánu (Úrad na ochranu osobných údajov SR, Hraničná 4826/12, 820 07 Bratislava 27, telefón: +421/2/3231 3214, e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk).

Osobné údaje budú uchované po dobu trvania prieskumu trhu podnikateľského zámeru prevádzkovateľa alebo do odvolania súhlasu, podľa toho, čo nastane skôr.

Scroll Up